Груевски расчисти со криминалците во своите редови, но не и со...

Лидерот на ВМРО ДПМНЕ, Никола Груевски, во извежбан говор, со паузи, нагласки и драматизација, со вештачки оптимизам и радост во читањето, најави борба против...

Градоначалничкиот кандидат на ВМРО ДПМНЕ Митко Јанчев носел пиштол и не...

Невистина е и пласираната вест дека полициски службеник му вперил пиштол во глава на лицето М.Ј.. Вчера, при извршувањето на своите работни задачи полициски службеници...

Локално

Нема референдуми за мигрантите на денот на локалните избори

Државниот инспекторат за локална самоуправа донесе одлука да ги запре решенијата за организирање референдуми во општините за мигрантите на 15 октомври, денот за кога...

Глобално

Анѓушев: Со Планот за економски раст ќе се поддржуваат успешни компании

Со Планот за економски раст на Владата, ќе се поддржуваат успешни компании, односно оние кои имаат потенцијал дополнително да се развиваат. Со успешни компании,...

Култура

На 15-ти октомври во Југословенско драмско во Белград премиера на ,,Соништата...

Југословенско драмско позориште од Белград ја најави премиерата на претставата ,,Соништата на Ајнштајн“ од Ален Лајтмен, а во режија на Слободан Унковски. Премиерата е...

Последни вести

Избор на авторот

Во Фокусот

bukviako

Емилија Лазаревска

повеќе

   Facebook  полиција

  Од Емилија Лазаревска   Срамотно е и апсолутно неприфатливо, бркањето вештерки на социјалната мрежа   Facebook, од страна на вечните ,,борци за демократија, слобода на говор и...

  СРАМ!

  Гости

  повеќе

    „Пресудата“

   Колумна на Бранко Героски Внимателно ја исчитав „пресудата“ што ми е изречена од страна на Советот за етика во медиумите (СЕММ), во едно долго, едукативно соопштение,...

   ologo

   ФОТО

   human hair extensions   ,
   african american wigs   ,
   extensions hair   ,
   human hair wigs for black women   ,
   Lace Front Wigs    /
   clip in extensions    /
   human hair extensions   ,
   clip in hair extensions   ,
   best hair extensions   ,
   african american wigs   ,
   remy hair extensions   ,
   extensions hair    /
   clip in hair extensions   ,
   human hair extensions   ,
   full lace wigs   ,
   Lace Front Wigs   ,
   best hair extensions   ,
   remy hair extensions   ,
   extensions hair   ,
   human hair wigs for black women   ,
   extensions hair    |
   remy hair extensions    |
   best hair extensions   ,
   hair extensions   ,
   full lace wigs   ,
   clip in hair extensions   ,
   human hair extensions   ,
   human hair wigs for black women   ,
   human hair wigs   ,
   extensions hair   ,
   remy hair extensions   ,
   hair extensions   ,
   lace front wigs   ,
   african american wigs   ,
   clip in extensions   ,
   human hair wigs for black women   ,
   human hair extensions   ,
   best hair extensions   ,
   full lace wigs   ,
   extensions hair   ,
   lace front wigs   ,
   african american wigs   ,
   clip in hair extensions   ,
   human hair wigs for black women   ,
   human hair extensions   ,
   full lace wigs   ,
   best hair extensions   ,
   lace front wigs   ,
   extensions hair   ,
   african american wigs   ,
   remy hair extensions   ,
   human hair wigs for black women   ,
   hair extensions   ,
   human hair wigs   ,
   full lace wigs   ,
   best hair extensions   ,
   human hair wigs for black women   ,
   extensions hair   ,
   hair extensions   ,
   remy hair extensions   ,
   human hair wigs   ,
   hair extensions   ,
   full lace wigs   ,
   clip in hair extensions   ,
   lace front wigs   ,
   clip in extensions   ,
   african american wigs   ,
   best hair extensions   ,
   human hair wigs for black women   ,
   extensions hair   ,
   human hair wigs   ,
   remy hair extensions   ,
   hair extensions   ,
   full lace wigs   ,
   clip in hair extensions   ,
   lace front wigs   ,
   human hair wigs   ,
   human hair wigs for black women   ,
   best hair extensions   ,