,,Како култната песна на Екатерина Велика- “како да било некогаш…”
Се поздравив и збогував денеска со моите колеги, токму оние кои се најзаслужни за сето она што го постигнавме во нашиот мандат.


Ви благодарам за се’ и ви посакувам само среќа и успеси. Горд сум на вас.
Продолжуваме на истата страна на булеварот…“-напиша досегашниот градоначалник на општина Центар, Андреј Жерновски, навестувајќи каде од прилика ќе биде неговото ново работно место.