РИП НАЈМИЛA ДОРА !
Уште неможам да се соземам, душава ме боли. Дорче ја одгледавме од мало џимиринче, миленик на цела населба Карпош 4. Веќе 6-та година како секој еден што ќе влезеше во Тинекс, не излагаше без да купи нешто за неа. Препитома, премила со секое дете играше и се галеше и со опашот мафташе . На големите студови имаше на располагање неколку луѓе кои и отвараа врата да преноќи на топло,многу сакана, љубимица на сите. Редовно собиравме пари не само за неа , него за сите да ги прочистуваме од паразити и да ги лечиме ако треба. Толку многу сакана, за да умре од рака на монструм, психопат . Никогаш не сум колнела, но сега клетва од душа ми излага, мир во душата да немате, во домот среќа да немате , само мрачнотија да Ве прати и така да живеете многу долго.
РИП мила Дора, биди среќна таму негде, најди ја и моја Беби и трчајте кон сонцето  ФБ статус на 

Irina Da