Марко беше во право дека успеал да го засени пресот на Заев пласиран кај некои провладини медиуми за 100 дена влада каде што не слушнавме ниту еден проект.

На прес конференцијата не приметив, но потоа лично се уверив, вистинскиот борец, младиот Марко е во добра состојба и одлично расположение. Одиме напред заедно во нови победи! -напиша Груевски на својот ФБ профил, што беше објавено и на официјалната страница на партијата, по критиките дека никој не реагирал откако младото момче се онесвести на неговата прес конференција.
#УМС #Силна#Победи