Пратениците Фрашер Красниќи од Самоопределување и Миљаим Зека од движењето Иницијатива, синоќа се степаа во емисија на косовската ТВ Клан.

ПО жестоката дебата, пратеникот од Самоопределување му фрли чаша вода во лице на Зека, по што тој фрли со хартиите кон него. Видете што се случуваше потоа: