Делегација на СДСМ оддаде почит по повод Денот на ослободување на Скопје

По повод денот на ослободувањето на Скопје, партиска делегација на Социјалдемократскиот сојуз на Македонија, предводена од Миле Зечевиќ, организационен секретар на СДСМ, положи цвеќе и оддаде почит пред споменикот на ослободителите на Скопје на Партизанските гробишта во Бутел , во Алеата на заслужните граѓани на гробот на генерал Михајло Апостолски во Бутел и пред споменикот „Ослободители на Скопје“ пред Владата на Република Македонија.