Диме Ратајковски поднесе оставка од местото Главен и одговорен уредник на МТВ

Главниот и одговорен уредник на Македонска Телевизија, Диме Ратајковски поднесе оставка , потврдија од МРТВ за повеќе медиуми .

Оставката е веќе стасана во Советот на МРТВ, а членовите треба да ја констатираат.