Во јавната здравствена установа во Зворник, Република Српска, се случи несекојдневен настан, кога докторскиот персонал им одржа лекција на членовите на комисијата испратена од Владата на РС, коишто требаше да извршат примопредавање на должноста по смената на директорот. Членовите на комисијата молчеа, а погледнете каква порака ним и на претседателот на РС, Милорад Додик, им упати главниот хирург на болницата: