Заеви се фотографираа со Трампови

⁠⁠⁠⁠⁠Дипломатскиот прием организиран од претседателот Трамп во чест на 72. ГС на ОН е убава можност за зацврстување на пријателствата и остварување идни соработки во интерес на нашите држави-пишува на ФБ профилот на македонскиот премиер Зоран Заев.