МВР спроведе широка акција за контрола на угостителски објекти(видео)

Министерството за внатрешни работи објави видео од синоќешната акција на полицијата во угостителските објекти, објектите за забава, агенциите за обезбедување.

Со полицијата на терен беа и пазарните инспектори, како и инспекторите од Управата за јавни приходи.

Повеќе детали од МВР во текот на попладнето.