На пауза меѓу две средби, од која едната со министерот за надворешни работи на Унгарија веќе е остварена, министерот за надворешни работи Никола Димитров, на својот ФБ профил постави селфи од потстрижување:

,,Кај Адо магионичарот на спастрување и подмладување“-напиша Димитров.

И министерот потстрижан и селфиран, и Адо си доби бесплатна реклама, вклучувајќи ја и нашата објава, од која пак ќе имаме и ние некој ќар. Повеќе кликови, повеќе рекламички…

АКО.мк