Фотографијата е преземена од ФБ профилот на нашиот музичар и композитор, Златко Ориѓански, кој оваа изборна кампања, заедно со Бени Шакири, настапуваат на митинзите на СДСМ. Направена е на вчерашниот митинг во Тетово.

Тој ја постираше со коментарот:

oa e toj turbo rock,n,roll )) photo by Robert Atanasovski

Ние би додале- но, некому не му е до песна:

АКО.мк