Претседателот на клубот со автомобил влегол на терен и го прекинал мечот

Нверојатен скандал се случил во Шабац, на дуелот на нискорангираните клубови ОФК Летниковац и Партизан од Дреновац. Гледачите останал запрепастени кога на теренот наместо да се игра фудбал влетал автомобил.

Како што пренесува порталот “Macvaskyinfo.rs”, на травњакот со своето возил влетал претседателот на клубот ПОФК Летниковац, на кого не му одговарало да постои уште еден клуб со слично име како неговиот, па не дозволил да се одигра натпреварот.