Репортерка на Сител ја налути Ивона и ги остави гостите да чекаат додека си зборуваше на телефон(видео)

Непрофесионалната реакција на една репортерка на ТВ Сител ги остави во недоумица гостите и ја налути водителката на вести Ивона Талевска, откако одговори на телефонски повик и продолжи да зборува, прекинувајќи го разговорот во живо.

Не би сакале да сме и во кожа на младата новинарка, која , нема сомнеж, реагираше аматерски и предизвика вчудовиденост и кај гледачите.

Видео: gledytv