Утрината околу 7 часот, пијан возач намерно влетал на познатата белградска пешачка улица ,,Кнез Михаилова“, повредил една 21 годишна девојка, демолирал летни бавчи од три угостителски локали и се забил во челичен столб. Во ова утринско ,,лудило“, повреден е и возачот, по што , тој и повредената девојка се пренесени во Ургентен центар во Белград.

Преземено од РТС