Неофицијално од МВР за А1он велат дека се работи за лицето Ибруш Ибраими кој околу половината бил нареден со некаков вид на експлозив со што и се заканувал на полицијата. Педесет и седумгодишниот Ибраими е приведен од страна на припадниците на МВР. Надлежното министерство наскоро ќе излезе со официјални информации од овој случај.

Инцидентот се случи во тензична атмосфера пред Основен суд Скопје 1, за време на изрекување на пресудата за Дива Населба.

Видео:а1он