Со секира му ја расцепил главата на својот брат

На 12.11.2017 година во 09,00 часот случаен минувач, пријавил дека на бул.„Борис Трајковски“ во Скопје имало машко лице кој имал повреда на главата и обилно крварел. Констатирано е дека се работи за Т.С.(30) с.Долно Соње-Скопје кај кого се констатирани тешки телесни повреди (скршеница на череп) и бил пренесен во Ургентен центар-Мајка Тереза за укажување на лекарска помош. По кажување на повредениот, повредите ги здобил од брат му кој го удрил со тапиот дел од секирата. Предметот е пронајден во нивната семејна куќа. Се работи на целосно расчистување на случајот.