Оваа фотографија направена на патот од Панчево кон Белград, покажува колку можат луѓето да бидат ,,креативни“ во рекламните кампањи за привлекување на муштерии.

Досетливиот производител на џимиринки(српски специјалитет направен од свинско сало-чварки) се надминал себеси нудејќи ниту помалку ниту повеќе, туку бонбони од свиња!

И веројатно го постигнува вистинскиот ефект каде и да се појави со своето комбе, бидејќи невозможно е да не забележите ваква уникатна реклама.

Па, секоја чест за идејата.

АКО.мк