,,Добив многу честитки и неизмерно сум ви благодарен. Но, оваа ми е омилена. Како уште да имаме 12 години 🙂
Мајка си е мајка 🙂
Среќна нова 2018 та.“(Саша Богдановиќ, градоначалник на општина Центра, пост на ФБ, пораката на МАМА…)