Црногорскиот премиер се збуни пред Пенс и најави Самит во ,,хотел Клинтон“(видео)

Црногорскиот премиер Душко Марковиќ на заедничката прес конференција со американскиот потпретседател Мајкл Пенс, се збуни и најавувајќи го Самитот на земјите од Јадранската повелба во Подгорица , наместо во хотел ,,Хилтон“, гостите ги смести во хотел ,,Клинтон“…