Јасмина Гулевска од СДСМ е новата градоначалничка на Могила

Јасмина Гулевска е нова градоначалничка на општина Могила. Ова на својот ФБ профил го соопшти Васко Ковачевски, пратеник и претседател на ОО на СДСМ во Битола.