Музеј на жртвите на ВМРО

    Изминатата ноќ за мене беше тешка и непроспиена, но за среќа помина без други последици, освен голема материјална штета. Стоејќи така на местото на...

Се случи чудо:ВМРО ДПМНЕ почна да оди на дебати (видео)

И тоа се случи. ВМРО ДПМНЕ почна да оди на дебати. И тоа со еден од клучните играчи, којшто во изминатите години владеење на...

ИНТЕРВЈУ:Македонската држава незаинтересирана, бугарската агресивно ги присвојува Македонците во Албанија

Никола Ѓурѓај, Македонец од Албанија, претседател на македонското друштво ,,Илинден„ за порталот АКО зборува за незаинтересираноста на македонската држава за Македонците кои живеат во...

Шамари за Груевски

    ,,Нападите и навредите повеќе говорат за тој што ги изрекува, отколку за оној кому му биле упатени’’-напиша Центарот за комуникации на ВМРО ДПМНЕ во...

СОУЧЕСНИЦИ

  Медиумите се најголемите соучесници на ВМРО ДПМНЕ во спроведување на нивните политики.Токму тие се најважните поддржувачи на политичката елита на оваа партија, која неприкосновено...

ИНТЕРВЈУ: Проф. д-р Рефик Шеќибовиќ-неопходна е Комора за заштита на академските...

Проф. д-р Рефик Шеќибовиќ е основач на Високата школа за туризам и менаџмент-Коњиц и е редовен професор на Универзитетот Херцеговина. Магистрирал и докторирал на...

КАРАКАМИШЕВСКИ КАМШИЦИ

  Ние, во Македонија, толку многу сме поделени по сите основи, распарампарчани, што не може да не состави ниту нај јакиот супер лепак. Се мразиме...

АХМЕТИЈАДА

или Последното танго на Ахмети и Груевски Прво што направив кога ја прочитав заедничката Платформа на политичките лидери на некои партии на Албанците во Македонија,...

Дали пропагандата на ВМРО ДПМНЕ ги штелува бројките за загаденост во...

Во овие моменти, но и во текот на целиот ден и претходното деноноќие, Куманово е со чист воздух, односно мерните станици во градот покажуваат...

Доктор за Груевски

    Со големо нетрпение го очекував второто продолжение од мега интервјуто на Груевски и да бидам искрена цела ноќ око не можев да склопам мислејќи...

Во Фокусот

Последни вести

Избор на авторот