Наскоро нов јавен повик за гасификација

Владата донесе одлука да ја започне постапката за објавување јавен повик за изградба на дистрибутивна гасоводна мрежа на целата територија на Македонија, по пат...

Ова е најпродаваниот автомобил во светот

Трета година по ред, „Тојота“, води на листата на најпродавани моторни возила во светот. Во овој период се продадени 7 милиони и 615 илјади...

Последни вести

Во Фокусот

Избор на авторот