Министерството за социјала ќе финансира невладини со 2.400.000 денари

Министерството за труд и социјална политика денеска ги потпиша договорите со неколку невладини организации кои ќе бидат финансирани за проекти со кои конкурираа од...

Во Фокусот

Загарантирано ПРАВО, А НЕ ПРИВИЛЕГИЈА !

Последни вести

Избор на авторот