Хуманитарен бал на Inner Wheel Скопје за изградба на групен дом...

Inner Wheel Скопје , ја подржа иницијативата на сојузот на Ротари клубовите од Македонија, на која преку партнерство со УНИЦЕФ се спроведува иницијативата "СЕМЕЈСТВО...

Во Фокусот

Загарантирано ПРАВО, А НЕ ПРИВИЛЕГИЈА !

Последни вести

Избор на авторот