Повеќе од 6 часа траеше рочиштето за ,,Дива населба”

Кусо, на почеток, беше отворено за јавност рочиштето од судскиот процес ,, Дива населба", во кое на повеќемина обвинети им се суди за тероризам. Обвинителката...

Последни вести

Во Фокусот

Избор на авторот