Локално

Глобално

Здравствениот систем во Њујорк пред колапс, протестираа медицински сестри(видео)

АлЏезира Балканс објави репортажа од Њујорк, денешна состојба во повеќемилионскиот град, каде само изминатата ноќ починаа над 600 пациенти од КОВИД 19.

Времено стопирани вработувањата во јавниот сектор, нема К-15 оваа година

Владата на Република Северна Македонија го разгледа предлогот на Министерството за финансии за намалување на непродуктивни расходи поради справување со здравствено-економската криза...

Култура

На 81 година почина Бил Видерс кој во седумдесетите ги испеа...

Бил Видерс(Bill Wethers), познатиот пејач од седумдесеттите години на минатиот век, кој стои зад хитовите ,,Не е сонце“ оригинално ,,Ain't No Sunshine“...

Во Фокусот

Сите вработени кои патувале во Италија да бидат пуштени на двонеделен...

По откривањето на првиот случај на пациент позитивен на корона вирус, Владата излезе со низа информации и препораки за однесување на населението,...

Последни вести

Избор на авторот

Во Фокусот

bukviako

Емилија Лазаревска

повеќе

  За македонЦкото новинарство…

  (Со повод...) Препораките до новинарите да го прашаат министерот Филипче на прес конференциите како е, не придонесуваат за...

  Партиски Манулачи

  Гости

  повеќе

   КОРОНА сезнајковци

   Пишува:проф.д-р Катерина Тодороска Колку и да сака човек да се воздржува од коментари, не може. Тоа...

   Едно евро, живот

   ologo

   ФОТО

   human hair extensions   ,
   african american wigs   ,
   extensions hair   ,
   human hair wigs for black women   ,
   Lace Front Wigs    /
   clip in extensions    /
   human hair extensions   ,
   clip in hair extensions   ,
   best hair extensions   ,
   african american wigs   ,
   remy hair extensions   ,
   extensions hair    /
   clip in hair extensions   ,
   human hair extensions   ,
   full lace wigs   ,
   Lace Front Wigs   ,
   best hair extensions   ,
   remy hair extensions   ,
   extensions hair   ,
   human hair wigs for black women   ,
   extensions hair    |
   remy hair extensions    |
   best hair extensions   ,
   hair extensions   ,
   full lace wigs   ,
   clip in hair extensions   ,
   human hair extensions   ,
   human hair wigs for black women   ,
   human hair wigs   ,
   extensions hair   ,
   remy hair extensions   ,
   hair extensions   ,
   lace front wigs   ,
   african american wigs   ,
   clip in extensions   ,
   human hair wigs for black women   ,
   human hair extensions   ,
   best hair extensions   ,
   full lace wigs   ,
   extensions hair   ,
   lace front wigs   ,
   african american wigs   ,
   clip in hair extensions   ,
   human hair wigs for black women   ,
   human hair extensions   ,
   full lace wigs   ,
   best hair extensions   ,
   lace front wigs   ,
   extensions hair   ,
   african american wigs   ,
   remy hair extensions   ,
   human hair wigs for black women   ,
   hair extensions   ,
   human hair wigs   ,
   full lace wigs   ,
   best hair extensions   ,
   human hair wigs for black women   ,
   extensions hair   ,
   hair extensions   ,
   remy hair extensions   ,
   human hair wigs   ,
   hair extensions   ,
   full lace wigs   ,
   clip in hair extensions   ,
   lace front wigs   ,
   clip in extensions   ,
   african american wigs   ,
   best hair extensions   ,
   human hair wigs for black women   ,
   extensions hair   ,
   human hair wigs   ,
   remy hair extensions   ,
   hair extensions   ,
   full lace wigs   ,
   clip in hair extensions   ,
   lace front wigs   ,
   human hair wigs   ,
   human hair wigs for black women   ,
   best hair extensions   ,
   Social Media Auto Publish Powered By : XYZScripts.com