Автобус се движи со 135 км на час на автопатот Тетово-Скопје (видео)

Portali Tetova објави видео на кое се гледа како автобус се движи со над 135 километри на час, на автопатот Тетово – Скопје.

Видеото е направено од автомобил, а возачот се обидува да го следи автобусот, но му оди тешко. Патем покажува на брзиномерот со кој тој се движи, а тоа е 135 км на час. Автобусот дури и повеќе.