Аздисаност: Улица ,,Македонија“ претворена во паркиралиште!

Фото вест: Не е првпат, напротив-секојдневие. Пешачката улица ,,Македонија“ претворена во паркинг, а полиција ни за лек

Foto>: СДК.мк( Сакам да кажам)