Амди Бајрам ги повика насобраните наскоро да му палат свеќи на Заев на гробишта

,,Да живее Никола Груевски,тој е единствениот што треба да не води и да не спаси,,….Никола, Никола-скандира масата.

,,Заев,на Заев многу бргу ќе му биде погребот…Така еее-се провикува некој од масата. На кардиологија ќе биде, срцето ќе го удри, а потоа таму ќе му одиме на посета…На гробиштаа-вика засипнатиот од масата.  Таму ќе му одиме на посета, на гробишта-вели Амди коалицискиот партнер на ВМРО ДПМНЕ и добар пријател на Груевски и на Мијалков..Таму ќе му палиме свеќа, на  гробишта, така е ..урлаат неколкумина од маста…да ми го бричи к…т-додава патриотот од масата……….

АКО.мк актуелно-објективно