Амди и Самка се помирија, пратениците се овековечија по и пред гласањето(фото галерија)

Пратениците од мнозинството кои гласаа за уставните измени, не го кријат задоволството од успешно завршената работа. Многумина поставија заеднички фотографии од македонскиот Парламент, пред и по гласањето за уставни измени.

Десетчлената пратеничка група на ДУИ
Селфи на пратеникот Горан Милевски со Заев и пратеничката група на СДСМ и коалицијата
Пратенички на владејачката коалиција  на една од паузите
Во кабинетот на Претседателот на Собрание: Талат Џафери и Бујар Османи
Лутите ривали Амди Бајрам и Самка Ибраимовски
Пратенички од владејачката коалиција пред гласањето