Задоволен сум од бодот освоен против Словенија, но мислам дека требаше да ги освоиме сите три, вака ја започна прес конференцијата селекторот Игор Ангеловски .

Одигравме добро и квалитетно против Словенија , мораше да ги освоиме трите бода е впечатокот на Ангеловски.

„Одигравме добро, создадовме шанси, заслуживме победа, не сум задоволен од совоенит бод, мораше да ги освоиме сите три, сепак задоволен сум со четирите бода освоени на овие два меча“ – изјави Ангеловски