Антиќ му подари дрес на премиерот Заев

,,Кошарката во Македонија ќе оди напред. Му благодарам на Антиќ што препознава дека спортот го враќаме на спортските работници и среќен сум што се создаваат можности тој да помогне во развојот на домашниот спорт. Му благодарам и за дресот од Фенербахче, со којшто тој и клубот ја освоија Евролигата“-пишува на ФБ профилот на премиерот Заев.