Безобразие-паркирал сред Градски трговски центар

Безобразието на граѓаните нема граници. Малку им е пешачката зона во строгиот центар на Скопје, па почнале да ги освојуваат и достапните простори внатре во Градски трговски центар.

Паркирање во ГТЦ, фото: Ѕид на сообраќаен срам