Белграѓанка со ,,изум“ како да го прошета своето куче од самоизолација(видео)

Видео снимено од соседен стан, е хит на социјалните мрежи.

Имено, една повозрасна белграѓанка, која е 24 часа во домашна изолација поради годините согласно мерките на Владата, се сетила како да го прошета својот миленик.

(Kurir)

Во меѓувреме, сопствениците на кучиња добија 20 минутна дозвола за шетање на домашните миленици, и тоа во период од 20 до 21 часот.

Но, не и ова госпоѓа, која ќе мора очигледно повторно да се снаоѓа на свој начин.