Битола, Скопје, Козјак,Тетово, Кичево, Куманово…цела Македонија тоне во ѓубре!

Ужасна е ситуацијата со хигиената насекаде низ Македонија.

Власта и понатаму останува глува на секојдневните прозивки на еден дел од граѓаните.

Социјалните мрежи се преполни со фотографии од теренот.

Куманово
Козјак
Битола
Битола
Охрид
Кичево-еден од највалканите и најзапуштените градови
Скопје