Благој Бочварски е новиот градоначалник на Штип

Благој Бочварски прогласи победа во Штип.

Тој им се заблагодари на сограѓаните кои гласале за СДСМ и за него. Победата е со разлика од околу 700 гласови пред Илчо Захариев.