АлЏезира Балканс објави видео од прес конференцијата на премиерот на БХ ентитетот Федерација Босна и Херцеговина, Фадил Новалиќ, кој пред новинарите се обиде да ја стави заштитната маска.

Но, му одеше многу тешко…

Пред неколку денови пред камерите се мачеше и бугарскиот премиер, Бојко Борисов.