Сите вработени во кафулето што  во Париз го прогласи за отворено првата фрaнцуска дама, Брижит Макрон, се лица со посебни потреби.

Во ова прво кафуле од ваков вод, работат исклучиво лица со Даунов синдром или со аутизам.

Името на ова необично кафуле е ,,Весело кафуле“.