Бујар Османи реобјави видео од лутиот Ахмети од емисија емитувана пред две години и внесе забуна

Бујар Османи вчера по завршување на лидерската средба кај претседателот Стево Пендаровски, всушност објави дел од стара емисија на ТВ 21, во обид веројатно да го реафирмира ставот за тоа дека Албанците се разединети.

И овојпат како пред две години на други политички средби, на средбата кај Пендаровски присуствуваа повеќе партиски делегации на Албанците.

Ова беше причина Османи да го постира повторно Ахмети од емисија емитувана на 20 април 2017 година на ТВ 21, во која тој од истите причини се разлути во студиото на оваа телевизија.

За Османи ова е -Голем Лидер, коментира на својот ФБ профил