Ванеса Меј упати апел до Владата да го спречи труењето на бездомните кучиња и мачки(видео)

Светската виолинистка коеја го отвори Охридско лето, во соработка со Анима Мунди упати директна порака до Влада на РСМ.

Ванеса Меј побара Владата да преземе мерки и да сопре труењето на бездомните животни.