Вардар ги продаде и последните билети за стоење , слата „Јане Сандански“ е распродадена, ПИК Сегед го очекува „пекол“ во Скопје.

ПИК Сегед епоследна пречка пред пласманот на Вардар на завршниот турнир во „Ланксес Арена“ во Келн.

Натпреварот во Скопје се игра на 25 април од 20 часот, реваншот е на 5 мај во Сегедин.