Верувале или не: Уште повеќе автомобили во пешачката зона во центарот на Скопје

Ова е денешна слика од Скопје. Центар. Пешачка зона и велосипедска патека. Секојдневна состојба. Сите реагираат,само полицијата не.

Од

Пешачката зона покрај Вардар денес.
Шеталиштето.
Единствената запад – исток велосипедска врска низ Мал Ринг.
И ,,прекрасен“ репрезентативен амбиент за пиење кафе-реагираат од граѓанското движење на точак.

Ништо не допира до надлежните институции.