ВИДЕО:Инцидент во банка во Куманово

 

Порталот на албански јазик Ексклузив.мк јавува за инцидент во една кумановска банка, кога обезбедувањето се обидело да исфрли надвор еден човек кој чекал да подигне социјална помош, но по некое време почнал да прави проблеми. По кусо време се вклучила и неговата сопруга да го одбрани, но потоа таа од возбуда паднала во несвест со што целата состојба дополнително се искомплицирала:

Ексклузив.мк