ВИДЕО:Поддршката за Груевски од Унија на млади сили во Австралија – не е шега, вистина е

Порталот на македонски јазик од Австралија Фаланга, информираше дека Унија на млади сили од Австралија му даваат поддршка на Никола Груевски и ВМРО ДПМНЕ и го осудуваат однесувањето на Зоран Заев и на СДСМ. Настанот што беше организиран од Унија на млади сили на ВМРО ДПМНЕ за Австралија имаше и краток перформанс со фалангата како заштитен симбол-војска на оваа организација. Но, најдобро е ова да го видите самите. Коментарите ви ги препуштаме Вам:

Повеќе на Фаланга