ВИДЕО:Пожар во Манила проголта повеќе од 1.000 домови

Неверојатен пожар кој избувна во една населба во Манила, проголта повеќе од една илјада домови и остави без покрив над глава повеќе од 15.000 жители.
Izvor: Facebook/Christian Peroche

Пожарот избувна во предградието на Манила, а нема настрадани. Полесно се повредени неколку луѓе.

Евакуираните граѓани цела ноќ останале покрај блискиот автопат со покуќнината што успеале да ја спасат.

 

АКО.мк, агенции