ВИДЕО: Водоскок од пукнат хидрант пред палата од СК2014

Пред новоизградената палата ,,Еманул Чучков, која се наоѓа во близина на седиштетео на СДСМ , пукна хидрант по што беше создаден огромен водоскок. Екипи на Водовод и канализација, успеале едвај да ја сопрат водат и да се изборат со силниот млаз.

Извор:Плусинфо