ВИДЕО: Градоначалникот на Скопје со градски автобус на работа

По вчера објавената мерка за намалување на загаденоста во Скопје, градоначалникот на Скопје Коце Трајановски денеска на работа допатува со автобус. Се разбира, тоа беше регистрирано со камера на мобилен телефон и поставено на ФБ:

Без оглед дали видеото е направено спонтано или намерно, во секој случај не е лошо тој што ја донел мерката да биде пример за другите . Барем првиот ден.

АКО.мк