ВИДЕО: Делегации на СДСМ и на ДУИ во ,,Холидеј Ин“

Делегации на СДСМ и ДУИ денеска се видени во хотел Холидеј Ин . Ги регистрираше камерата на ТВ 21, но нема информации од двете партии што се случува таму и до каде се преговорите.

в