ЕХФ со видео го најави Вардар , еден од учесниците на Ф4 во Келн, прашува, дали Вардар може да ги шокира сите кога е отпишан и да стигне до подвиг и титула.

Повредениот лав никогаш не се предава, Вардар може да изненади .

https://twitter.com/ehfcl/status/1134384305390489600